כדורי שינה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/05/2012 | 13:16 | מאת: ציון

שלום אני סטודנט ויש לי בעיה שלפני מבחנים אינני מצליח להירדם מהלחץ. כמובן שלא ישנת צהריים לפני ושלא שתיתי קפאין , וכמובן שאנני לוקח ריטלין באותו יום שלפני . ניסיתי תרופות טבעיות ושום דבר לא עוזר . איזה כדור שינה מומלץ לקחת ערב לפני , ושלא יעשה תופעת לוואי של הנגאובר. יום למחרת ? תודה רבה. האם זה יגרום להתמכרות?

17/05/2012 | 18:52 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כאן זה פורום סכיזופרניה. תפנה את השאלה לפורום פסיכיאטריה. בקצרה - באופן כללי יש כדורי שינה שפחות ממכרים כגון סטילנוקס (שקרוי גם זודורם) או נוקטורנו. יש לפנות לרופא המשפחה ו/או פסיכיאטר כדי להתייעץ. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה