Ocd בעיית טורדנית כפייתית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/02/2018 | 19:58 | מאת: רות

שלום רב..אני היום בן 33 סובל מ2002 מבעיית או סי די קשה..בהתחלה זה התחיל לי ממצב ריגשי זוגי שהייתי ועד לפני כמה שנים החששות היו שאם לא אגע במה שאני נוגע בו מספרים פעמים שעולה לי לראש וכל פעם זה מספר אחר אז יש מחשבות על המחלות הסופניות חס וחלילה..אני לקחתי כמעט את כל סוגי הכדורים אני כבר יכול להיות רופא מרוב שמבין באו סי די לצערי..אני נוטל היום 20 מ"ל ציפרלקס..אנפרניל 75מ"ל וטגריטול 400 sr כי חוץ מהאו סי די היה לי 3 פירכוסים עקב לחץ ועצבים שעברתי ב2008 ..הפסיכיאטרית שלי אומרת לי שאני צריך להגיד תודה שאם לא הייתי לוקח את התרופות האלה היה לי יותר חמור מה שממש לא מנחם אותי..המליצה לי היום להוסיף את הכדור אירפליי והתגובות פה באתר ממש לא משהו על הכדור הזה..מה מומלץ לי לעשות?

התגובה לכל תרופה היא אישית ואי אפשר לדעת איך תרגיש לפי מה שעבר על אנשים אחרים. בכל מקרה אי אפשר להמליץ על טיפול בלי בדיקה. כדאי לפנות לפסיכיאטרית שלך ולקבל ממנה עוד מידע על הטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה