סובל מפוסט טראומה ולא מטופל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

20/10/2017 | 12:29 | מאת: אור

היי אני סובל מפוסט טראומה עם המון לחץ חרדה..ונטייה לבריחה מדברים שעלולים להציף אותי... לא אובחנתי עד כה מאחר שבעבר הדגמתי תסמיני סכיזופרניה...ולכן הוזנחתי מבחינת הטיפול מה עושים?

אחרי טראומה קשה יכולות להתפרץ הרבה מחלות, סכיזופרניה, דיכאון, OCD וגם הפרעה פוסט-טראומטית אבל אין אפשרות לאבחן או להמליץ על טיפול בלי בדיקה. בכל מקרה הטיפול מומלץ לפי הסימפטומים ולא לפי שם המחלה. כדאי לפנות לרופא שאתה סומך עליו.

22/10/2017 | 11:00 | מאת: אור

הלוואי שזה היה לפי תסמינים הבעיה שרוב הרופאים מתעלמים מהבעיה האמיתית כי לא רוצים להיתעלם מהאבחנה ישנה עת הם בוחנים את המצב הקיים

27/10/2017 | 09:59 | מאת: א

אתה אמור ללכת לרופא שאתה סומך עליו לא לרב הרופאים. אם אתה לא מרגיש טוב זמן ממושך לא כדאי להזניח.

מנהל פורום סכיזופרניה