מינון אינווגה להפרעה בספקטרום האוטיסטי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/04/2017 | 21:33 | מאת: דודו001

מהו בדרך כלל מינון אינווגה היעיל ועם הכי פחות תופעות לוואי אקסטראפרמידליות לטיפול ב : 1. מצב של סכיזופרניה מסוג simple (ללא הזיות וללא מחשבות שווא) ? 2. מצב של הפרעת אישיות מאשכול A המלווה ב OCD ? 3. מצב של הפרעת אישיות בספקטרום הסכיזופרני ? 4. מצב של הפרעת אישיות בספקטרום האוטיסטי ? 5. מחלה סכיזואפקטיבית המלווה בהפרעת אישיות נמנעת וocd וחרדה חברתית ודיכאון ? השאלה היא במחקרים שעשו על שימוש באינווגה באיזה מינון השתמשו ולאורך כמה זמן ? מהו בגדול הזמן המינימלי והמקסימלי עד שרואים את ההשפעה החיובית של אינווגה במינון היעיל והמתאים וכמה זמן לוקח עד שרואים את ההשפעה החיובית של אינווגה ?

ההשפעה של תרופות היא אישית וגם לכל אדם שונה במצבים נפשיים שונים, מינון שהיה מתאים במצב נפשי מסוים יהיה גבוה מדי במצב נפשי אחר, לדוגמא אחרי שחולף מצב פסיכוטי חריף בדרך כלל המינון גבוה ומפחיתים מינון. גם הופעה של תופעות לוואי היא אישית, יש אנשים שלא סובלים כלל מתופעות לוואי ויש אנשים שסובלים מתופעות לוואי כבר במינון נמוך. בדרך כלל השפעה אנטיפסיכוטית של אינווגה מופיעה תוך שבועיים.

מנהל פורום סכיזופרניה