שאלה על שיטת השיוף

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

01/08/2010 | 14:02 | מאת: דן

שלום ד"ר הייתי בבדיקת התאמה באחד מהמכונים ואמרו לי שאני מתאים לשיטת השיוף/ליטוש. השאלה שלי איך אצלכם עושים את השיוף/ליטוש? גם בשיטת הASA וגם בשיטת ה PRK? או אחת מהן? תודה והמשך יום טוב.

01/08/2010 | 14:48 | מאת: ד"ר מצליח טייב

אצלנו מבצעים Custom ASA - Advanced Surface Ablation בשיטת ה- Custom A.S.A., שמשמעותה "הסרת תאים מתקדמת מפני השטח", מבצעים את תיקון הראיה בחלק החיצוני של הקרנית ללא כל חיתוכים או כל תהליך כירורגי אחר. למעשה במשך כל התהליך אין כל שימוש במכשירים ניתוחיים למעט ספוגיות. בשיטה זו משתמשים בד"כ למקרים בהם המספר נמוך, ולמקרים שבהם הקרנית דקה - וזו למעשה הדרך היחידה שבה ניתן לבצע את הטיפול.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר