התאמה לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

26/07/2010 | 09:09 | מאת: קטיה

אני בת 63 עם קוצר ראיה 9- + 10- (גם לוקחת פרוקור וקומדין). האם יש אפשרות בגילי ןבמספר כזה לעשות ניתוח, אפילו לשיפור הראיה ורק להנמכת המספר? תודה.

26/07/2010 | 16:24 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום קטיה, במצב שאת מתארת (גילך והמספר) יש סיכוי סביר שעינייך אינן בריאות מספיק לצורך פרוצדורה של הסרת משקפיים בלייזר. טרם בדיקות ההתאמה יש ללכת לרופא העיניים ולבדוק שאין קטרקט, גלאוקומה או בעיות אחרות ברשתית שמאפיינות גיל זה וקוצר הראייה המשמעותי שתיארת. במידה ועינייך בריאות לחלוטין ניתן לבצע בדיקות התאמה. מניסיוני, הסיכויים לנתונים אלו בד"כ קטנים.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר