תאילנד אחרי PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

21/07/2010 | 21:07 | מאת: אור

שלום אני עברתי ניתוח PRK בעין אחת לפני כחודש. את העין השניה עדיין לא ניתחנו מפני שלפי המלצת הרופא, רצוי להמתין עוד מספר שבועות. אני מתכננת לטוס לתאילנד לתקופה של חודש בספטמבר (זה יהיה כשלושה חודשים לאחר ניתוח העין הראשונה). שאלתי היא: האם עבר זמן מספיק כדי שאוכל לנסוע? (לפי הרופא מצבה של העין המנותחת טוב מאוד). האם לנתח גם את העין השניה לפני הטיול או להמתין לאחריו כדי שיהיה זמן ריפוי ארוך יותר? אשמח לשמוע את עצתך תודה

26/07/2010 | 16:32 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום אור, ראשית אציין כי זה מוזר שניתחו עין אחת בלבד שכן אין זה מקובל כיום. זמן ריפוי של 3 שבועות עד חודש הינו בהחלט מספיק כך שניתן לבצע את הניתוח בעין השנייה לפני הטיול. אם זאת, במידה ואינך סובלת מכך שיש לך מספרים שונים בעיניים (כלומר עין אחת רואה טוב והשנייה לא), תוכלי לדחות את הניתוח, במידה ותרצי, לאחר הטיול.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר