מבקש חוות דעת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/07/2010 | 12:32 | מאת: עומר

אני בן 21 עם מספרים -6 -3.5 בבדיקת ההתאמה אותר חור ברשתית שנסתם לאחר טיפול בלייזר עובי הקרנית שלי עבה 1. עם איזו שיטה ממולץ לעבור את ניתוח הליזר prk או לאסיק בהתחשב בחור ברשתית (האם הנתונים לא מאפשרים ניתוח בשיטת לאסיק ?) 2.בהנחה והמספר גדל מ -5.5 ל -6 וטיפה בצילנדר גם האם זו סיבה לחכות עם הניתוח מחשש להמשך צמיחת המספר אחריו ? תודה רבה על העזרה

21/07/2010 | 17:58 | מאת: ד"ר מצליח טייב

עומר שלום, על פניו לטעמי נראה כי עבורך מומלצת יותר שיטת ה- PRK. רק בדיקות התאמה מקיפות יכולו לקבוע האם אתה גם מתאים ללאסיק ובסופו של דבר שיקול הדעת של הרופא המנתח הוא זה שחשוב. בגלל גילך, אני ממליץ לבצע בדיקת התאמה מקיפה ולהגיע אליה עם כל הנתונים של השנים האחרונות לגבי הראייה שלך מהאופטומטריסט. בצורה כזו ניתן יהיה לעקוב אחר עקומת גדילת המספר ולקבוע כמה זמן כדאי להמתין להתייצבות המספר, אם בכלל.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר