התאמה להסרת משקפיים בניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

12/02/2015 | 14:55 | מאת: עמי

יש לי amd יבש בשתי העיניים, עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים, האם מתאים לניתוח לייזר להסרת משקפיים?

16/02/2015 | 23:58 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום עמי אם ראייתך טובה ואתה נזקק למשקפיים תוכל לעבור את הטיפול בלייזר ולהפטר מהמשקפיים. לאחר הטיפול תראה היטב גם למרחק וגם לקרוב. אם יש לך ירידה בראייה כתוצאה מה AMD שאינה ניתנת לשיפור עי משקפיים היא גם לא תשתפר לאחר הניתוח. נוכל לדעת זאת במהלך בדיקת ההתאמה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר