ניתוח בעיניים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

06/01/2015 | 08:55 | מאת: צביקה

שלום מס' שאלות בבקשה. 1) יש לי עיניים יבשות האם זה מונע ממני לעשות לייזר? 2 ) יש לי בעיה של ראייה כפולה חיצונית ( מינוס ) לפעמים וזה גורם לפזילה האם זה יכול למנוע ממני לעשות לייזר? ואם לא - הפזילה והראייה הכפולה תיעלמנה? 3 ) יש לי מספר מינוס 8 עם צלינדר נורא קטן בעיניים האם זה מונע ממני לעשות לייזר? 4 ) איפה הכי מומלץ לעשות לייזר בעיניים? 5 ) ואתה בתור מומחה לנושא האם זה שווה את זה? לעשות לייזר? הרי אתה יודע את הסיכונים. תודה!

11/01/2015 | 18:02 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום צביקה הסרת משקפיים בלייזר היא הפתרון העכשיוי, לכל מי שרוצה לראות בחדות ללא תלות במשקפיים. לפקוח את העיניים בבוקר ולראות בחדות, ולא להיות תלוי במשקפיים יותר, יהיה שיפור ממשי באיכות החיים שלך. הסיכון לפגיעה בראייה בטיפול בלייזר, שנעשה ע"י רופא מנוסה בתחום זה קלוש, ובהחלט שווה את התוצאה - ראייה חדה ללא משקפיים. המספר שלך גבוה אבל ניתן לתיקון ללא קושי מיוחד. לגבי שתי השאלות הראשונות - כל מקרה לגופו. אתה צריך להגיע לבדיקת התאמה, בסופה אוכל לומר לך אם הניתוח אפשרי עבורך. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר