הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

19/07/2014 | 11:24 | מאת: ירון

ד"ר שלום, לפני מספר שנים , לערך 8 שנים עברתי בשני מכונים העוסקים בהסרת משקפיים את הבדיקה ונמצאתי שלא מתאים. מבדיקה ועיון בחומר על בסיס האינטרנט מצאתי בחלק מהמכונים שטוענים שיש אפשר לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים גם לאלו שנמצאו לא מתאימים וחלק מהסיבות שצוינו הם קרנית דקה. לפי מה שקראתי הם טוענים שפשוט סוג הלייזר והניתוח ואופי עבודתו לכאורה מאפשר את הניתוח. לגבי זאת , רציתי לשאול האם אכן קיים התקדמות טכנולוגית בתחום ואפשרות באמת לסייע לאותם כאלה שלא מתאימים? שאלה נוספת, ראיתי שניתן לבצע ניתוח להחלפת עדשת העיניים ומתוך סרטונים מזעזעים באינטרנט הניתוח ממש מפחיד. אבל אני לא פוסל את האפשרות הזו כמוצא האחרון מאחר והראיה שלי מינוס 3 וצילינדר מאוד גבוה ואני עם משקפי ראיה מיהותי ילד קטן וכהיום בן 28. ואשמח ללכת בלי משקפים בהיבט הנוחות יותר מאשר האסתטית. וגם לזה, האם יש בדיקות התאמה, ממה כדאי להיזהר, ואודה לכם על כל הכוונה ומידע על מנת שאוכל לשוב לראות. רב תודות ירון

26/12/2014 | 16:46 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום ירון שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. אני בהחלט מסכים איתך, שאיכות החיים שלך תשתפר מאד אם תוכל להפטר מהמשקפיים. יש סיבות רבות לאי התאמה לניתוח בלייזר. לחלקן יש כיום מענה, ולחלקן כמו מצב הקרוי קרטוקונוס עדין אין. בשיטת iQ, אותה אני מבצע, ניתן לטפל בקרניות דקות ובמספרים גבוהים. אם לא ידוע לך שיש לך קרטוקונוס אני מציע שתגיע לבדיקת התאמה. בסופה אוכל לומר לך האם תוכל להפטר מהמשקפיים. השתלת עדשה יכולה להיות אלטרנטיבה במידה ולא תמצא מתאים לטיפול בלייזר. אתה מוזמן ליצור איתנו קשר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

07/02/2015 | 20:35 | מאת: אסף

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר