בדיקות התאמה באמריקן לייזר לעומת מכונים אחרים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

02/07/2010 | 08:41 | מאת: שריתה

שלום ד"ר טייב, הייתי בבדיקות התאמה לניתוח הסרת משקפיים באמריקן לייזר בתל אביב, והתרשמתי שהבדיקות פחות מקיפות ממכונים אחרים שביצעתי בהן בדיקות (למשל במקומות אחרים בדקו רוחב אישונים, רגישות לאור, רוחק ראיה בנוסף לקוצר ראיה, קימור קרנית ועוד). מדוע יש הבדלים גדולים כאלה בין סוגי הבדיקות? תודה רבה,

04/07/2010 | 11:41 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שריתה, כל הבדיקות שציינת, כמו גם בדיקות נוספות, מבוצעות בכל מרפאות אמריקן לייזר. ייתכן ולא הוסבר לך ברגע ביצוע הבדיקות השונות מה שמן ומה הן בודקות.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר