ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

05/01/2014 | 14:47 | מאת: מיכאלה

שלום בן ניסן לפני כשבוע ימים עברתי ניתוח אצל פרופ' ליפשיץ. כאשר לפני זה היה לי מספר של מינוס 2 בשתי עיניי. בעין אחת אני רואה טוב ובעין השניה אני רואה ברמת טישטוש של אולי מינוס שתיים רק שהבעיה היא שאני לא רואה טוב גם מקרוב וגם מרחוק, אותו טישטוש ללא תלות במרחק. זה נורמאלי?

08/01/2014 | 17:50 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מיכאלה שלום שבוע לאחר ניתן הראיה הדבר היחידי שיש לדאוג לו הוא העובדה שאין זיהום אך היות ואת מטופלת בטיפות אנטיביוטיות מלאחר הניתוח סיכויים קטנים מאד שזה קורה הקפידי למלא את ההוראות שלאחר הניתוח והתאזרי בסבלנות בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר