מגבלת גיל להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

17/12/2013 | 09:15 | מאת: רחמים

שלום רב אדוני, אני בן שישים ושש וסובל מקוצר ראייה (מספר משקפיים 1.5-2). אני מאד מעוניין לבצע ניתוח להסרת משקפיים. האם גילי יכול להוות בעיה כל שהיא? רחמים שילוני

18/12/2013 | 09:46 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שלום רב רחמים 1. ניתן לעשות ניתוח לייזר בתנאי שאין כבר תהליך של תחילת קטרקט שמתחיל בגילאים הללו וכן כמובן שבדיקת ההתאמה תקינה 2. בגילך עם המספרים הללו הקטנים של קוצר ראיה אתה מסוגל לקרוא ולבצע עבודות מקרוב ללא משקפיים . הסרה של המספרים הללו תביא אותך לראיה חדה לרחוק אך תגרום לכך שתזדקק למשקפי קריאה 3. ניתן לבדוק זאת בבדיקת ההתאמה ולתאם ציפיות בסידור שישפר לך את הראיה לרחוק ללא משקפיים ועדיין תשאר עם פוטנציאל מסוים לקריאה ללא משקפיים 4. ממליץ לבדוק זאת ולפנות לבדיקת התאמה יסודית בטרם תקבל החלטה בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר