ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/12/2013 | 10:40 | מאת: שלי

אני רוצה לעבור ניתוח להסרת משקפיים ודחוף בבדיקה שנערכה לי אמרו לי שעובי הקרנית שלי עבה מספיק גם לאינטרלאסיק ושכדאי לי לעבור ניתוח בשיטה הזו. מצד שני, קראתי שיש סיכויים גבוהים יותר לסיבוכים באינטרלאסיק. אם נאמר לי שיש לי קרנית עבה מספיק לכל סוגי הניתוחים,על איזו שיטה מבין השלוש היית ממליצה לעבור כאחת שתיתן את הסיכויים הכי טובים לראיה טובה ללא סיבוכים וללא שינויים במצב הראיה לאחר מספר שנים? האם סוג הליקוי משנה את תיעדוף הניתוח? אם כן,יש לי 4.25 בשתי העיניים עם צילינדר בעין ימין. תודה מראש שלי

16/12/2013 | 11:09 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שלי שלום קיימות שתי שיטות ניתוח עם וללא חיתוך של הקרנית ואת מתאימה לשתיהן. חדות הראיה הסופית שמתקבלת לאחר ניתוח זהה בכל השיטות לכל שיטה יתרונות וחסרונות . למרות ששיעור הסיבוכים קטן מאד בשיטה ללא חיתוך של הקרנית זמן ההחלמה מניתוח מעט ארוך יותר אך יש בנוסף סיבוכים שיכולים לקרות כתוצאה מפעולת החיתוך עצמה . תצטרכי לשקול ולקבל החלטה . בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר