שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

11/12/2013 | 12:09 | מאת: maor

שלום ד"ר בן ניסן, יש לי יובש כרוני בעיניים ואמרו לי שאני לא יכול לעשות ניתוח בשיטת LASIL, יכול להיות שיש שיטה אחרת שתתאים לי? במידה וכן כמה זמן אני צריך לקחת בחשבון עד שאחזור לשיגרה אחרי הניתוח?

16/12/2013 | 11:28 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מאור שלום רב בשיטה של שיוף ללא חיתוך של הקרנית יש ביטוי קטן יותר לתופעת היובש שלאחר ניתוח ניתן לשקול ניתוח ללא חיתוך לשם כך יש לדעתי לעשות הערכה של מידת היובש בבדיקת ההתאמה לפני הניתוח ויתכן ותזדקק לטיפול מכין עם תחליפי דמעות עוד לפני הניתוח בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר