תיקון יתר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/11/2013 | 15:28 | מאת: דוו

Prk לפני שנה תיקון של מינוס 0.75 ומינוס 1 מספרים נמוכים.... כעת עם 0.75 פלוס , משמע תיקון יתר והדבר ממש גורם לי לאמץ את העין ולראות קצת מטושטש כשאני בוהה בטלויזיה או במחשב אפילו לזמן מועט. האם בשל העובדה שהיה לי מספר נמוך לפני הניתוח גורם לתיקון יתר ככה להשפיע עליי?! זה ממש משפיע וגורם לי לאמץ את העין דבר שמשליך על כאבי ראש ועיניים . הרי היה לי מספר -0.75 והייתי עם משקפיים אז עכשיו יש לי פלוס 0.75 אז מה עשיתי בזה בעצם ?!

20/11/2013 | 15:57 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

דוו שלום תיקון יתר הינה תופעת לוואי מוכרת לרוב היא זמנית וחולפת שנה לאחר הניתוח כנראה שהמספר התייצב . יש לבדוק לדעתי עד כמה שארית זו פוגעת בחדות הראיה ואז להחליט בשיקול שח סיכון/תועלת האם לבצע תיקון על פניו נראה ששארית מס פלוס כה קטנה הינה שארית זניחה שניתן לחיות אתה בשלום התייעץ עם הרופא המנתח על כך בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר