ניתוח הסרת משקפיים בעת הנקה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

12/11/2013 | 11:39 | מאת: שילה

שלום דר בן ניסן שאלה חשובה, האם אפשר לעשות הניתוח בזמן שאני מניקה, כלומר האם התרופות שלוקחים לא מפריעים על ההנקה? שילה

13/11/2013 | 11:54 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שילה שלום בתקופת ההריון וההנקה יש שינויים בציר ההורמונלי בגוף המשפיעים גם על העיניים וחדות הראיה יכולה להשתנות ולהיות לא יציבה עד לבערך 6 חודשים מגמר ההנקה עם התייצבות הציר ההורמונלי מחדש מתייצבים המספרים ונקבעת חדות ראיה יציבה התרופות שמזלפים לעיניים לאחר הניתוח יכולות לעבור עם החלב לתינוק חשובה גם העובדה של תדירות ההנקה והאם עוברים להשתמש בתחליפי חלב ומיניקים רק מדי פעם להשלמות. אני ממליץ להמתין עד לסיום תקופת ההנקה ואז להחליט על ניתוח בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר