צילנדר עלה ל1/1.5 לאחר שנה בניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

10/11/2013 | 09:06 | מאת: אסי

שלום רב ד"ר בן ניסן, אני בן 31, המספר היה יציב לפני הניתוח שנתיים. לפני כשנה עברתי ניתוח בשיטת "חיתוך", עד תשעה חודשים אחרי ראיתי משולם. בחודשיים האחרונים הצילנדר עלה ל1/1.5 ב-2 העיניים. 1. מה המלצתך? 2. האם ניתן "לנבא" עלייה נוספת, או שזאת כנראה הנסיגה האחרונה באם אעשה תיקון נוסף?

11/11/2013 | 20:39 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

אסי שלום ייתכנו נסיגות בתוצאות של הניתוח . לדעתי זמן כה רב מאז הניתוח וגילך שעבר את השלושים הם סמן מהימן שלא תהיה נסיגה נוספת האם לתקן ? תמיד צריך לשקול בנוסחה של רווח והפסד אם חדות הראיה שלך לא תקינה ללא תיקון ואם הנתונים של תקינים ומתאימים לתיקון ( כמו עובי קרנית ומיפוי תקין ) הייתי שוקל תיקון כמובן מתוך ידיעה שתהליך התיקון זהה לניתוח הראשוני מבחינת זמן ההחלמה , סיכונים, סיבוכים וציפיות בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר