לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

22/06/2010 | 13:38 | מאת: אייל

שלום, עשיתי ניתוח PRK וכיום בעיין ימין אני רואה כמעט טוב מאוד אך עיין שמאל עדיין מטושטש גם מרחוק אבל גם מקרוב השאלה שלי היא כמה זמן יקח לראות בה טוב ? כי עבר כמעט חודש! והשאלה השניה היא למה גם מקרוב אני לא רואה בעיין הזאת טוב ? הרי לפני הניתוח ראיתי מקרוב מצויין והבעיה היתה רק לרחוק.

24/06/2010 | 10:51 | מאת: ד"ר מצליח טייב

אייל שלום, זמן ההחלמה בשיטה זו נע בין חודש ל- 3 חודשים. הבעיות שאתה מתאר אמורות לחלוף והראייה (מקרוב ומרחוק) תשתפר. החלמה מהירה.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר