ניתוח להסרת משקפיים והרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/10/2013 | 22:46 | מאת: שחר

שלום, לפני שבוע עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת prk. לצערי חלה טעות לפני הניתוח ונתנו לי טיפות להרחבת אישונים שעתיים לפני שהתבצע הניתוח. הרופאה טענה שלא תהיה בעיה ועלי לחכות עד שהאישונים יגיבו לאור ונוכל לבצע את הניתוח. חיכיתי שעתיים ולפי הרופאה הניתוח התבצע בהצלחה. אני עדיין לא רואה טוב אם כי ראייתי השתפרה באופן ניכר. מחר יש לי ביקורת והסרת עדשות. שאלתי היא האם יתכן ואישונים מורחבים עלולים לגרום לתןצאות לא טובות של הניתוח והיה עלי לחכות מספיק זמן עד להעלמות השפעת הטיפות לפני שנחפזנו לבצע את הניתוח, או שאין קשר בין הדברים? בברכה שחר

16/10/2013 | 12:52 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שחר שלום סליחה על העיכוב בתשובה קיים בכל מכשיר לייזר מודרני ( והם כולם נמצאים בארץ) מערכת עקיבה אחר העין שממרכזת את אלומת הלייזר ומקבעת אותה במשך הטיפול ( מנגנון EYE TRACkER ) במצב של הרחבת אישונים קיצונית המערכת אינה עובדת והמכשיר אינו מאפשר לבצע את הטיפול . לפני הניתוח שלך בטוחני שבדקו שהאישונים התכווצו מספיק לרמה שניתן היה לבצע את הטיפול בצורה מדויקת ומתאימה ומכאן שעם מעט סבלנות לאחר השלב הראשון של ההחלמה הראיה שלך תשתפר בהדרגה ותוכל ליהנות מהניתוח התייעץ עם הרופאה המנתחת שלך היא עשויה להרגיע אותך בנוסף בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר