הי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/09/2013 | 20:18 | מאת: גיל

אני בת 43 ,האם אני יכולה היום עם קרנית דקה ומספר גבוה (10) לעשות את הניתוח ?כי בעבר עשיתי בדיקה ונאמר לי שלא כדאי

20/09/2013 | 08:47 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שלום גיל שילוב של קרניות דקות ומספר גבוה בדרך כלל פוסל מניתוח ניתן לבדוק אפשרות לא להוריד את כל המספר אלא לקזז רק את חלקו ולהשאר עם שארית מיופיה ( קוצר ראיה ) קל . עם שארית קוצר ראיה קלה ניתן מעבר לגילאי 40-45 שנה לקרוא ללא משקפיים. אם מאד רוצים להוריד משקפיים שווה לבדוק שוב אופציה כזאת שבת שלום ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר