באיזו שיטה לבחור

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

17/09/2013 | 19:12 | מאת: פיני

שלום, נכחתי ב-2 מכונים וכל אחד הציע לי שיטה שונה (prk ו-intralasik wavefront). חשוב לציין שיש הבדל של 6000 בין המחירים של 2 השיטות. איך במצב כזה אני באמת יכול לדעת איזו שיטה היא הכי טובה בשבילי? תודה.

20/09/2013 | 08:39 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

פיני שלום אין בידי את כל הנתונים על מנת לייעץ לך נכונה באיזה שיטה לבחור לנתח. כנראה שאתה מתאים לשתי השיטות קודם כל עליך להחליט באם לנתח את העיניים בניתוח עם חיתוך של הקרנית או ללא חיתוך של הקרנית . תעבור לקריאה ברשת על היתרונות והחסרונות של כל שיטה בכל מקרה של ספק אני מציע לך לשמוע חוות דעת נוספת , שלישית. שבת שלום ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר