מה עדיף?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/08/2013 | 13:27 | מאת: שושנה

שלום ד"ר בן ניסן, אני כבר מאוד מבולבלת. הבנתי שיש שתי שיטות מובילות להסרת משקפיים בלייזר ללא חיתוך קרנית. trans prk, ו-epilasik. מה ההבדל בניהן? ומה מהן עדיף? יש הבדלים ביתרונות וחסרונות בניהן? אשמח תשובה כדי להחליט מה לעשות תודה

31/08/2013 | 22:07 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שושנה שלום קיימות שתי שיטות עם חיתוך של הקרנית וללא חיתוך . על מנת להחליט באיזה שיטה לנתח יש לעבור בדיקת התאמה ולהחליט ביחד עם המנתח בעצה אחת על השיטות וההבדל ביניהם תוכלי למצוא מאמרים ברשת בעברית או באם תקלידי בנונל דוד בן ניסן ותמצאי גם מאמרים שלי בנושא בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר