trans prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

10/08/2013 | 14:32 | מאת: Maria

אני מעוניינת לעבור ניתוח trans prk השאלה היא אמ הנתונים שלי מאפשרים לי לעשות זאת. יש לי -7 וצילינדר -2,25 בנוסף יש חור ברשתית שכבר טופל בלייזר.האם אני יכולה בכלל לעבור ניתוח הסרת משקפיים בלייזר?

10/08/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מריה שלום TRANS PRK הינה שיטת ניתוח ללא חיתוך של הקרנית בה ניקוי שכבת האפיתל ושיוף המספר נעשה במלואו על ידי הלייזר ללא מגע אדם ובמהלך אחד שנמשך בממוצע כדקה מידת ההתאמה שלך לניתוח תלויה בממצאים בבדיקת ההתאמה התייעצי עם המנתח שלך ואני בטוח שהוא ישמח לעדכן ולהסביר לך את הממצאים ואת מידת התאמתך לניתוח בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר