הסרת משקפיים בליזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/07/2012 | 20:21 | מאת: רחמים

אני רוצה לעשות הסרת משקפיים בלייזר, אבל אני לא יכול להעדר מהעבודה זמן רב. כמה זמן אמורה לקחת ההחלמה, שאוכל לשוב לעבודה?

30/07/2012 | 11:17 | מאת: יובל

ישנם 2 סוגי ניתוחים להסרת משקפיים: לאסיק ו PRK. בניתוח מסוג לאסיק החזרה לשגרה מהירה ביותר וכבר יום למחרת הניתוח תוכל לחזור לשגרה מלאה. בניתוח מסוג PRK החזרה לשגרה מעט איטית יותר ואנו מדברים על "ראיה תפקודית" לאחר כ 4-5 ימין מהניתוח. כדי לדעת לאיזה סוג אתה מצתאים יש לעבור בדיקת התאמה מקיפה. בברכה, ד"ר דומניץ

30/07/2012 | 11:23 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

ישנם 2 סוגי ניתוחים להסרת משקפיים: לאסיק ו PRK. בניתוח מסוג לאסיק החזרה לשגרה מהירה ביותר וכבר יום למחרת הניתוח תוכל לחזור לשגרה מלאה. בניתוח מסוג PRK החזרה לשגרה מעט איטית יותר ואנו מדברים על "ראיה תפקודית" לאחר כ 4-5 ימין מהניתוח. כדי לדעת לאיזה סוג אתה מצתאים יש לעבור בדיקת התאמה מקיפה. בברכה, ד"ר דומניץ

02/09/2012 | 16:50 | מאת: ע.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר