ספורט וניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/07/2012 | 00:59 | מאת: דניאל

שלום, הבנתי כי אתם ממליצים למי שעוסק בספורט מגע כמו אגרוף או קרב מגע לעבור ניתוח PRK ולא ניתוח מסוג לאסיק. אני באופן אישי איני עוסק בספורט מסוג זה, אך ייתכן ובעתיד ארצה ללמוד למשל קרב מגע... האם משום כך מומלץ עבורי לעבור ניתוח PRK ולא ניתוח לאסיק? (נמצאתי מתאים לשני הסוגים) בתודה

29/07/2012 | 12:40 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

אכן לא מומלץ ניתוח לאסיק למי שעוסק בספורט מגע. הייתי ממליץ על PRK אם בכוונת להתעסק עם ספורט מגע בעתיד. ד"ר דומניץ

29/07/2012 | 21:47 | מאת: דניאל

אם כך אז עדיף שכל אחד יעבור ניתוח בשיטת PRK, זאת משום שלא ניתן לדעת אם בעתיד אותו אדם פתאום ירצה ללמוד קרב מגע לשם הגנה עצמית למשל... הלא כך? בכל מקרה, במידה ופציינט עבר ניתוח בשיטת לאסיק וברצונו ללמוד קרב מגע, האם ישנה התניית נגד מוחלטת או שאפשר איכשהו? בתודה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר