טיפול בסטריאה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/07/2012 | 22:59 | מאת: אופיר

שלום רב נותחתי לפני כ5 שנים.עין אחת נותחה בהצלחה והעין השניה נוצרה מיקרו סטריאה.כיום המספרים ב2 העיניים 3/4 צילינדר ובעין עם המיקרו סטריאה יש גם 3/4 מספר. 1.האם ניתן לנתח עין עם מיקרו סטריאה? 2.האם יש סכנה גבוהה להרעת המיקרו סטריאה? 3. מה ניתוח הלייזר המומלץ במקרה זה?

19/07/2012 | 11:18 | מאת: פרופ' אור קיזרמן

שלום רב, בד"כ ניתן לבצע תוספת לייזר לעין עם מיקרו סטריאה. 2. כדי למנוע הרעה במקירוסטיראה יש לשקול האם לבצע את תוספת הלייזר בשיטת ה PRK ובכך אין השפעה על המיקרוסטריאה. בכל מקרה יש לעבור בדיקה קלינית אצל הרופא המנתח ולראות בדיוק במה מדובר ומה ניתן לעשות. בברכה פרופ' קיזרמן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר