צילינדרים גבוהים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

14/06/2010 | 14:46 | מאת: שרה

שלום רב אני בת 32 -אינני סובלת מקוצר ראיה אלא מצילינדרים גבוהים/חדות ראיה לקויה והדבר מקשה עלי בקריאה למרות היותי מרכיבה משקפיים .רציתי לדעת אם באמצעות לייזר ניתן לתקן בעיה זו? כמו כן חשוב לי לציין כי אני סובלת מיובש בעיניים ומטפלת בזה ע"י טיפות עיניים .הדבר נובע עקב היותי בעלת שיתוק פנים -moebuse syndrom -שיתוק של עצב הפנים אשר גורם בן היתר לאי סגירה מלאה של העינים בשעת שינה וחוסר עפעוף

16/06/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שרה שלום, יובש רציני בעיניים בד"כ לא מאפשר ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. אני מניח שביצעת ניתוח עפעפיים כלשהו בניסיון לטפל בבעיה. אם ניתוח זה לא הצליח לפתור את בעיית היובש חוששתני כי אינך מתאימה לניתוח. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר