ניתוח PRK לסטודנט בזמן לימודים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/05/2012 | 00:15 | מאת: רוני

שלום אני סטודנט למשפטים כרגע. אומרים כי לאחר שלושה ימים מתום ניתוח הPRK הראיה מוגדרת כתפקודית, אך האם זה אומר שלאחר שלושה ימים אוכל ללמוד ולקרוא טקסטים רבים כנדרש מסטודנט למשפטים? (מספרים שלי הם -3 ו1.5 צילינדר בכל עין) ואם לא אז לאחר כמה זמן אוכל לקרוא וללמוד כרגיל? בתודה

20/05/2012 | 10:22 | מאת: פרופ' אור קיזרמן

שלום רב, להגיד שתוכל לקרוא ברציפות טקסטים רבים לאחר 3 ימים - לא אוכל. ההחלמה הינה עניין שונה בי מטופל למטופל ואיני יכול לדעת בדיוק איך זה ישפיע עליך. הייתי ממליץ להמתין לתקופה רגועה של כשבוע ללא עבודות או מבחנים ואז להתנתח. בברכה, פרופ' קיזרמן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר