קרנית דקה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

17/05/2012 | 10:37 | מאת: ותד

שלום עשיתי בדיקה והתברר שאני מתאים לניתוח ולמרות שיש לי קרנית דקה אבל זה לא מפריע כי הולכים לעשות לי ליטוש וזה לא מפריע. במסגרת העבודה שלי אני נמצא רוב היום מול מחשב, האם זה מגביר את תופעות הליוואי שאחרי הניתוח כמו יובש בעיניים וכו' תודה

17/05/2012 | 12:01 | מאת: ד"ר ריטה לביא-שטורך

שלום רב, דווקא ניתוח מסוג PRK פחות גורם ליובש לטווח הארוך ולכן איני רואה סיבה שתתקשה מול מחשב לאחר ההחלמה מהניתוח. יש כמובן לציין כי בתקופת ההחלמה (שבועות ראשונים) אתה אכן עלול לסבול מיובש וסינוורים שיפריעו לך במידת מה לעבוד מול המחשב. בברכה, ד"ר שטורך

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר