כמה תיקונים אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/05/2012 | 19:59 | מאת: אלון

היי במידה ומתרחשת נסיגה בראיה לאחר הניתוח- כלומר חזרת מספר או צילינדר, האם תמיד יהיה ניתן לעשות תיקונים? ובכל מקרה, עד כמה תיקונים בדרך כלל ניתן לעשות לפציינטים מבחינת עובי הקרנית וכדומה? בתודה

17/05/2012 | 12:00 | מאת: ד"ר ריטה לביא-שטורך

שלום רב, הנתון לגבי מספר תוספות לייזר האפשריות תלוי בנתונים הראשוניים: ככל שהקרנית יותר עבה והמספר הראשוני יותר קטן כך ניתן להוסיף יותר טפולי לייזר. הנתון הינו אישי לפי התיק הרפואיואין באפשרותי לענות לפי "כלל ברזל" שיהיה נכון לכל אחד. בכל מקרה יש לציין כי נדיר שיש צורך בתוספת לייזר (5%) וכל שכן לתוספת לייזר שניה. בברכה ד"ר שטורך

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר