שאלה לפרופ' קייזרמן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

10/05/2012 | 18:46 | מאת: נדב

שלום פרופ', לאחר ניתוח PRK בדרך כלל לאחר כמה ימים ניתן לתפקד- לעבוד על מחשב לקרוא ספרים וללכת לעבודה? זאת במספרים -3 בכל עין ו-1.5 צילינדר בכל עין (כי הבנתי שככל שהמספר או הצילינדר גבוה יותר לוקח יותר זמן להחלמה). תודה מראש פרופ' יקר.

13/05/2012 | 09:21 | מאת: פרופ' אור קיזרמן

שלום רב, ה"ימים הקשים" לאחר ניתוח מסוג PRK הינם מיום הניתוח ועד היום השלישי. בימים אלו עלולים לחוש כאב ברמה מסוימת והראיה מטושטשת. מהיום הרביעי והילך הראיה מוגדרת כ"ראיה תפקודית" - ניתן לחזור לנהיגה, מחשב, קריאה, אם כי לא באיכות של 100%. הראיה המקסימלית תגיע כ 4-5 שבועות לאחר הניתוח. בברכה, פרופ' קיזרמן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר