הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

14/06/2010 | 10:35 | מאת: ליאורה

שלום ד"ר טייב אני בת 42 , יש לי קוצר ראייה עם מספר 1.5 בעין ימין + חצי צילינדר ו1.75 בעין שמאל עם צילינדר - האם בגילי או מצבי אני אוכל לעשות הסרת משקפיים בלייזר, חשוב לי לציין כי לפני שנתיים עשיתי כריתת שד עקב סרטן, האם זה יכו להשפיע איכשהו ? תודה לך מראש על העזרה ליאורה

16/06/2010 | 17:54 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום ליאורה, הנתונים הראשוניים שאת מציינת מאפשרים לעבור בדיקת התאמה לניתוח. לכריתת השד שעברת אין קשר או השפעה. רק בריאות, דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר