עברתי ניתוח לפני עשרה ימים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

28/04/2012 | 18:44 | מאת: עמנואל

אחרי הניתוח לייזר הרופא שם לי שתי עדשות שהוסרו 5 ימים אחרי הניתוח אין לי כאבים והראיה טובה בהסתייגות הראיה חדה אבל יש צל כשאני מנסה לקרא טקסט מרחוק או מקרוב אני רואה את האותיות פעמיים התמונה חדה אבל הצל גורם לכך שהיא תראה לא בברור הצלליות האלו מאוד מפריעות לי כשאני רוצה לקרא טקסט והם מאוד מפריעים כשנגודים בצבעים גדולים יותר (טרסט שחור על רקע לבן כי הצל ברור יותר) האם התופעה הזו מוכרת האם היא תעלם בתחילה הצל היה חזק מאוד ולאט לאט הוא נעלם אבל אני קצת מודאג כי קצב ההחלשות של הצל לא מהיר בברכה עמנואל

29/04/2012 | 14:30 | מאת: פרופ' אור קיזרמן

שלום רב, לפי מה שאני מבין משאלתך עברת ניתוח להסרת משקפיים מסוג PRK. בניתוח מסוג זה ההחלמה הינה צעד אחר צעד וכל התופעות אותן ציינת - נורמליות. אט אט ראייתך תשתפר, הצל יעלם ותראה מצוין ללא משקפיים. בהצלחה. פרופ' קיזרמן

30/04/2012 | 12:20 | מאת: עמנואל

שעובי הקרהנית ישתנה הרבה פחות מאשר בשיטה החדשה יותר הוא ציין שההחלמה תארך זמן תודה רבה על התשובה רציתי לשמוע חוות דעת נוספת אחרי הכול מדובר בעניים בברכה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר