לאחר ניתוח..

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

04/03/2012 | 02:10 | מאת: אוהד

אהלן! לפני כשבועיים עברתי ניתוח להסרת משקפיים ( -1.5 בשני העיניים) ע?י שיוף הקרנית (asa) ויש לי כמה שאלות; 1) הראיה שלי עדיין מטושטשת ושונה מבין שני העיניים ולא משתפר מיום ליום.. האם המצב תקין? 2) לאחר שהסירו לי את העדשות הטיפוליות הטיפות של האנטיביוטיקה התחילו לשרוף לי בעניינים עד עכשיו (סיימתי איתם) האם זה גם בסדר? 3) המליצו לי לצרוך כל יום 1000מ?ג של ויטמין c ולא באמת צרכתי.. האם זה בסדר? האם צריכת הוויטמין משמעותית להחלמת העין? זה קצת מדאיג אותי.. תודה רבה! :)

06/03/2012 | 14:02 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

1. לאחר ניתוח מסוג PRK/ASA הראיה צפויה להשתפר מיום ליום. לעיתים השיפור הוא מאוד מדורג ולכן לא מורגש. הצפי הוא לראיה מקסימלית לאחר 4-6 שבועות. בבדיקה החודשית במכון בו נותחת יבדקו לך את הראיה וכך תראה את השיפור שהושג. איני רואה מקום לדאגה. 2. עיניים שורפות בתקופה הראשונית לאחר הניתוח זהו דבר נורמלי. 3. ישנם מחקרים הטוענים שנטילת ויטמין C לאחר הניתוח מזרזת את החלמה. ישנם מחקרים שטוענים הפוך. אני אישית לא נותן מרשם למנותחים שלי לויטמין C אך אין ספק שזה בטח לא מזיק. בטח שאין מה לדאוג מכך. בברכה, ד"ר יובל דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר