ניסטגמוס מולד

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

06/06/2011 | 13:00 | מאת: דורון טל

שלום ד"ר אני סובל מניסטגמוס מולד תורשתי...האם קיים ניתוח לייזר היום שיכול להקל על הבעיה או לפתור אותה ?? במידה וכן האם קיימים סיכונים נוספים מניתוח לייזר רגיל תודה רבה

06/05/2012 | 10:35 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

שלום רב, כיום לא נמצא עדיין הפתרון לביטול תופעת הניסטגמוס. יצא לי כבר לנתח מטופלים עם ניסטגמוס ולהצליח להסיר להם את המשקפיים ע"י ניתוח לייזר. מידת ההתאמה לניתוח במקרים אלו נקבעת לפי רמת הניסטגמוס ובעיקר לפי רמת העיניים העצלות שבד"כ הם תוצר לוואי של הניסטגמוס. בברכה, ד"ר יובל דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר