עליה במספר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/03/2011 | 20:09 | מאת: מאיר

עשיתי ניתוח לפני שלוש שנים PRK לאחרונה שמתי לב שחזר לי המספר כשהרכבתי משקפיים של מישהו אחר ולהפתעתי ראיתי חד מאוד אני מודאג, אבל נוטה לשאול את עצמי אם המספר ימשיך עוד לגדול אחרי הכל ניתוח הוא שיוף של הקרנית ובכך נוצרת נקודת על חזור בנודע לעין.... האם המספר יכול להמשיך ולעלות בצורה כזאת שאצטרף משקפיים שוב?

26/03/2011 | 10:24 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רב, בדר"כ המס' לא חוזר לאחר תהליך PRK אבל ביחס של 1:50 צריך לחזור לאחר מס' שנים ולהשלים את הטיפול. במקרים מסוימים צריך טיפול נוסף.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר