ביקור במעון לאנשים בעלי צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

11/02/2011 | 10:22 | מאת: אורנה ישראלי

שלום לרופאי העיניים! אני מחפשת רופא עיניים שמוכן לבוא למעון בכפר סבא בתשלום מלא,לראות דיירת עם תסמונת דאון שלא ניתן להוציאה מהמעון לצורך בדיקת עיניים, בעין אחת אין היא רואה כלל ובעין השנייה מעט, הרפא אמור להגיע עם מכשיר בדיקה, קופת חולים כללית אינה נותנת את השירות הזה, הרבה זמן אנחנו מנסים למצוא רופא דרך כל מיני אגודות ועוד, אני פונה לפורום רופאי העיניים אולי בכל זאת יימצא רופא לבעייתינו. תודה מראש אורנה

14/02/2011 | 10:30 | מאת: ד"ר מצליח טייב

אורנה שלום, אאנ שלחי פרטיך למייל: [email protected] והיא תשמח לנסות לעזור. ייתכן ויש צורך באופטומטריסט לעניין.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר