PRK+ תיקון חלקי של עין חלשה.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

21/10/2010 | 20:11 | מאת: שגיא

שלום רב, אני בן 34 , עין ימין מינוס 2.5 וצילינדר -1 , עין שמאל מינוס 2 וצילנדר 1.25-. עשיתי בדיקות התאמה בשני המכונים , בשניהם הומלץ על PRK , כאשר במכון אחד הומלץ לבצע תיקון חלקי בעין חלשה (עין שמאל) עד -0.5 ע"מ להאריך את התקופה שלא אזדקק למשקפי קריאה (גיל 45-50). בגדול הרעיון נשמע לי הגיוני אך הייתי מבקש לקבל את התייחסותך , תודה מראש

24/10/2010 | 11:29 | מאת: שגיא

הבהרה :מדובר בעין שמאל שהיא פחות דומיננטית (לא מדובר בעין עצלה)

24/10/2010 | 12:17 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שגיא, גם אני בד"כ ממליץ על פרוצדורה זו למטופלים המתקרבים לגיל 40. במקרה שלך, נדמה שקצת מוקדם מידי לכך אלא אם כן המקצוע שלך מאלץ אותך לעבוד הרבה מול מסך מחשב.

24/10/2010 | 12:17 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שגיא, גם אני בד"כ ממליץ על פרוצדורה זו למטופלים המתקרבים לגיל 40. במקרה שלך, נדמה שקצת מוקדם מידי לכך אלא אם כן המקצוע שלך מאלץ אותך לעבוד הרבה מול מסך מחשב.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר