הבדלים בין העיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

03/10/2010 | 20:17 | מאת: לילך

שלום רב, עבר שבוע מאז שנותחתי בשיטת PRK וההבדלים בין העיניים רק גדלים. בעוד שהראיה בעין אחת מתחדדת ונוחה, הראיה בעין השניה היא מטושטשת ומעייפת. אני יודעת שזמן ההחלמה אמור להיות ארוך אבל במקרה שלי ההבדל כה גדול עד שההרגשה היא שמשהו בעין המטושטשת נעשה שלא כראוי. האם יש סיכוי שההבדל בין שתי העיניים יצטמצם כך שהן ישתוו? אשמח לדעת כמה זמן אמור לעבור עד שההבדל בין שתי העיניים לא יורגש באופן בולט ויומיומי. המון תודה.

04/10/2010 | 08:23 | מאת: ד"ר מצליח טייב

האם נותחו 2 העיניים? האם היית בביקורת אצל הרופא המנתח?

04/10/2010 | 12:47 | מאת: לילך

וכן, הייתי בביקורת, אבל אצל האופטימטריסט. האם התיאור שלי נשמע לך חריג?

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר