לפני השתלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/05/2016 | 18:32 | מאת: שירלי

רציתי לשאול באיזה מקרים אחרי עקירה בשן עליונה טוחנת אחורית ביותר לא בינה צריך עקב זיהום גדול/סדק צריכים בנוסף לשתל גם השתלת עצם ו/או הרמת סינוס באיזה שלב או כמה זמן אחרי העקירה ולפני שתל יודעים בוודאות ומהי בעצם הרמת סינוס ןמה ההבדל בין ההרמות כי שמעתי שיש 2 סוגים , ומי שלא סבל אף פעם מסינוסיטיס גם יש אפשרות שיצטרך את זה או שהסיכויים גדולים יותר למי שסבל בעבר מזה.

שירה, את צריכה להפנות את כל השאלות האלו לרופא שמטפל בך. אין תשובה אחת נכונה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים