עקירת שן בינה בריאה עקב עקירת שן הבינה שמולה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/02/2016 | 08:15 | מאת: חיים

שלום רב, ביצעתי עקירה לשתי שיני הבינה התחתונות שלי עקב צמיחה לא נכונה (כיוון שלא היה להן מקום הן צמחו בצורה אופקית). כעת, נאמר לי ע"י רופא השיניים שיש לעקור גם את השתים העליונות כיוון שבהעדר פידבק מהשן ממול, בדרך כלל נוצרת "צמיחת יתר" של השן העליונה. שאלתי היא עד כמה באמת נחוצה הפרקטיקה הזו של עקירת שן בינה בריאה עקב עקירה של השן שממולה? תודה

אכן מומלץ לעקור את העליונות. אני לא יכול לענות על כמה נחוץ במקרה שלך מיכון שלא בדקתי אותך, אבל נראה לי שבמקרה כזה צריך לסמוך על הרופא שמטפל בך. במידה ולא תעקור עכשיו סביר שתצטרך לעקור בעתיד במידה ועמדת השיניים הינה כמו שתארת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים