עקירת שן בינה בניתוח כירורגי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/12/2011 | 08:45 | מאת: אורלי

שלום רב, לאחר בדיקה של רופא השיניים וצילום פנורמי של הפה נמצא שיש לי שן בינה בחלק העליון הימיני של הפה שיוצאת החוצה בצורה נטוייה, ז"א, כלפי הלחי. כנראה שאצטרך לעבור ניתוח כירורגי להוצרת השן. רציתי לדעת כמה זמן אורך ניתוח מסוג זה, והאם נותנים זריקת הרדמה או רק טשטוש? מה תופעות הלוואי שיכולות לנבוע מן הניתוח? תודה.

23/12/2011 | 13:53 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אורלי שלום איני יכול להעריך זמן ניתוח זה תלוי בקושי של העקירה ובמיומנות של הרופא. הטיפול בהרדמה מקומית ובעקבותיו צפי לכאבים ונפיחות שמגיבים היטב לתרופות בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים