אני חוזר אליכם בשנית לאחר כשלון השתלת עצם בלסת .

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/11/2011 | 21:59 | מאת: רפי

שלום לרופאים הניכבדים. ראשית כדי לדעת על מה מדובר מומלץ לצפות בצילומי סי טי של הלסת התחתונה בלינק הזה http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=271645 הערה : בלסת העליונה כבר שמו לי שתלים כולל מבנה וכתר. את הטיפול התחלתי בלסת תחתונה צד ימין. הטיפול התחיל בהשתלת קפסולה באזור החניכיים לתקופה של 50 יום וזאת כדי לתת יותר רקמה כדי לכסות את ההשתלה. לאחר מכן ההשתלה כללה רשת טיטניום וברגים , כעבור חודש ושבוע הכל החל להיפתח וכל המימברנה היתה גלויה , הלכתי לביקורת לרופא והוא הציא לי שם הכל ואמר שההשתלה לא הצליחה כתוצאה מזיהום. אגב הרופא הוא כירוג פה ולסת. האפשרויות החלופיות שהוא העלה זה לקיחת עצם מהאגן או לעשות גשר , כאשר שאלתי אותה לגבי השתלה חוזרת הוא אמר מה יקרה אם זה לא יצילח . וכרגע אני לא יודע מה לעשות מה כדאי ומה טוב. אשמח להמלצות ממכם תודה :רפי

01/12/2011 | 12:36 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רפי איני יכול לקבוע עמדה במקרה שלך על סמך אנמנזה וצילומי רנטגן. הנך חייב להבדק על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים