שן בינה דלקתית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/05/2011 | 10:22 | מאת: דוד

שלום, יש לי שן בינה תחתונה שמיועדת לעקירה, היא בשלב דלקתי אז אני לוקחת אינטביוטיקה. הכאבים מאוד חזקים ובלתי פוסקים בגלל הדלקת, לא ישנתי בלילה האחרון ואני לוקחת משכך כאבים "נרוסין" שגם הוא לא תמיד עוזר.האם זה נורמלי שיהיו כאבים כאלה עוד לפני העקירה?

29/05/2011 | 16:45 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דוד שלום. שן בינה מודלקת עלולה לגרום לכאב קשה ולדלקת מקומית. במקרים כאלה טיפול אנטיביוטי משכחי כאבים ושטיפות פה מרובות עם מי מלח הינם הטיפול הנכון. וכמובן יש לעקור את השן בהקדם בברכה \ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים