כאבי ראש לאחר פיזוטרפיה ללסת.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/05/2011 | 17:20 | מאת: עינת

שלום בחודש אוקטובר עברתי פיזוטרפיה ללסת . פיזוטרפיסט נתן לי אבחנה במקום רופא , בבי"הח. האבחנה הייתה שריר תפוס. עברתי טיפול פיזוטרפי בלסת ומאז יש לי כאבי ראש. בדיעבד האבחנה הייתה שגוייה ובסה"כ הייתי צריכה טיפול שורש בשן27. כיום אני נוטלת אלטרולט 10 מ"ג במשך חודש וחצי ישנו שיפור קל. נוירולוג מומחה בדק ואמר שאין פגיעה בעצב. הוסיף ואמר שישנו קשר בין הפיזוטרפיה לבין כאבי הראש שהחלו מיד לאחר מכן. אין לי שום הסטוריה של כאבי ראש לפני הטיפול. עקרתי 2 שיני בינה אצל מומחה כירורג בעלות 3000 שקל. נוירולוג מומחה 1100 שקל . אני בחורה צעירה בת 24 (שוקלת 42 גובה 1.52 ) אני מציינת נתונים פיזיים כי כניראה שישנה חשיבות לטיפול פיזוטרפי לבחורה עדינה מאוד. אני מאוד מודאגת האם הנך יודע או משער מה עלול להיגרם בעקבות הפיזוטרפיה?? אני סובלת חצי שנה מכאבים.

25/05/2011 | 14:49 | מאת: ד"ר שלמה ברק

עינת שלום, עברת הרבה ונבדקצ על ידי מסםר רופאים. במקרה שלך מומלץ כי תבדקי על ידי מומחה לפה ולסת שיתייחס למצב פרקי הלסת ושרירי הלעיסה כמו גם לשאר הבעיות בכל בתי החולים ישנן מרפאות חוץ לפה ולסת וכן בהלל יפה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים