עקירת שיני בינה כלואות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/05/2011 | 12:34 | מאת: אריאלה

בס"ד שלום רב, יש לי 4 שיני בינה שבמקום "לעמוד" הן "שוכבות" בצורה אופקית. שלושה מתוכן החלו לצאת ונאמר לי על ידי רופא שיניים, כי עלי לעקור אותן ע"י ניתוח. יש לי בבקשה מס' שאלות: 1. על פי מה עליי לבחור את הרופא המטפל? 2. מהם המחירים הממוצעים בשוק לביצוע כל עקירה כירורגית שכזו, על ידי רופא טוב? תודה רבה! אריאלה.

11/05/2011 | 12:37 | מאת: אריאלה

שאלה נוספת בבקשה, האם היית ממליץ ללכת לרופאי השיניים הכירורגיים העובדים במרפאות השיניים של קופות החולים? האם קיים הבדל עקרוני בינם ובין בעלי מרפאות פרטיות או רופאים העובדים בבתי חולים? תודה שוב! אריאלה.

14/05/2011 | 15:38 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום בחירת רופא מטפל לטעמי נגזרת ממידת הקשר והאמון המחיר משני. המחיר יכול לנוע בין 1200 ל 1500 שקל אצל מומחה. בקופות החולים גם ניתן למצוא מענה טוב. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים