כאבים בפנים ועצב טריגמינלי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/08/2020 | 19:14 | מאת: מרדכי

שלום דר אני לקראת גיל 40 בריא בדכ בשבועות האחרונים הופיעו תסמינים המזכירים את תסמונת העצב הטריגמינלי יש לציין שאני כבר מס שנים חורק ומהדק לסתות . הופיעו לי לאחרונה כאבים צידי הפנים בקו הלחיים ...תחושת נימול דומיננטית בצד אחד הכאב נודד מצד לצד כאבים בתעלת האוזניים מצח כאב ולחץ בראש מאחור לחץ בארובות העיניים היה בשתיהם עכשיו נעלם התסמינים מחמירים לאחר פעולת לעיסה (אוכל) אך תחושת הכאב העמום כאן מאז שזה התחיל האם יש סיכוי שבעיות בלסת יכולים לגרום לתסמינים דמוי עצב טריגמינלי ? נשלחתי לct ראש לבירור מצב השיניים לכאורה תקין לא סובל משן כואבת בדכ העיניין שכעת כאבי השיניים הם סלקטיביים פעם למעלה פעם למטה

שלום רב, התאור שלך הוא לא של "עצב טריגמינאלי" כפי שאתה קורה לו. נראה לי לפי התאור שאתה צריך בדיקה אצל מומחה לרפואת הפה העוסק בכאבי פנים ולסתות ולא פורום של כרורגיה . רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים