קושי בפתיחת הפה לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/08/2020 | 23:42 | מאת: רוני

שלום, עשיתי עקירה של שן בינה לבת תחתונה צד שמאל.. היא ישבה קרוב לעצב אבל לא הייתה פגיעה ויש הרגשה מלאה בשפה התחתונה, אני מטופלת באוגמנטין 875 פעמיים ביום, אך עברו כבר 3 ימים ויש לי קושי וכאב נוראי לפתוח את הפה על גבול הכמעט לא אפשרי. אני מתרגלת תרגילי פה שלא ממש עוזרים, מתי זה יעבור? איך אפשר לזרז את התהליך?

שלום רב, סביר יש כאב ונפיחות לאחר שלושה ימים שמונעים את פתיחת הפה. זה אמור להשתחרר באופן הדרגתי. במידה ולא אז כדאי להיתיעץ עם הכרורג שטיפל בך כדי לודא שלא מתפתח זהום. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים